вівторок, 2 квітня 2019 р.

Ми відвідали Верховну Раду України!

Верхо́вна Ра́да Украї́ни (ВРУ) — єдиний законодавчий орган державної влади України, який має колегіальну будову і складається з чотирьохсот п'ятдесяти народних депутатів України, обраних строком на п'ять років на основі загального, рівного і прямого виборчого права шляхом таємного голосування.
Відкриті відвідувальні заходи у Верховній Раді України для організованих груп  проводяться з метою всебічного інформування української та зарубіжної громадськості про діяльність українського парламенту та поширення ідей парламентаризму.
2 квітня 2019 року, учасники нашого ШКСП "Кварк" відвідали мабуть одну з самих впізнаних та цікавих споруд не тільки Києва, а й всієї України - Верховну Раду України.
Учнів ознайомили з історією проектування та будівництва будинку Парламенту України. Великі враження викликала картина О.Кулакова “Державотворення”, на якій зображені депутати Верховної Ради України, історичні особи, які брали участь у державотворенні на різних етапах боротьби за незалежність України та державний символ – великий прапор у центрі картини.
Клубівці побували в колуарах, піднялися сходами, якими мало не щодня проходять депутати на засідання, де творять історію нашої держави. Також відвідали і сесійну залу, де ознайомились із законодавчим процесом, що відбувається в стінах Верховної Ради.

Загалом екскурсія була дуже пізнавальною та цікавою, за що ми висловлюємо подяку нашому екскурсоводу Анні Олександрівні.









Немає коментарів:

Дописати коментар